LAUBLE

PRÄZISIONSDREHTEILE

Despre noi

ANI DE EXPERIENȚĂ

Cu precizie spre succes

Lauble GmbH este un specialist în prelucrarea de înaltă precizie. Clienții noștri provin dintr-o mare varietate de industrii și primesc de la noi nu numai piesele prelucrate, ci și alte servicii suplimentare, cum ar fi finisarea sau asamblarea.Foarte calificați și motivați, angajații noștri - în clădirea modernă a companiei din zona industrială Dunning - garantează că se produce calitate încă de la început. Suntem o companie de formare profesională și oferim stagii de ucenicie pentru operatorii de mașini de tăiat.

Facilități

Avem la dispoziție un număr mare de centre de prelucrare diferite, de ultimă generație, pentru prelucrarea produselor noastre. Furnizorii noștri de echipamente sunt furnizori de top, cum ar fi Index, Star Micronics, Dürr, Zeiss sau Hommel.

Clienții noștri

Companiile renumite din domeniile ingineriei de control, ingineriei mecanice, ingineriei electrice, tehnologiei medicale și industriei de aprovizionare a automobilelor apreciază flexibilitatea noastră și gama verticală considerabilă de producție. Ne implicăm clienții noștri în dezvoltarea și producția de mostre încă din primele etape.

PRINCIPIILE NOASTRE
ETICA

Ne-am angajat să respectăm un cod de etică, acționând și lucrând în conformitate cu principiile clarității, transparenței și legitimității, respectând interesele tuturor persoanelor cu care intrăm în contact și principiile libertății și demnității umane.

În special, respingem orice discriminare bazată pe sex, rasă, limbă, condiții personale și sociale, precum și pe opinii religioase și politice.

CALITATE

Angajații calificați, orientați către clienți, care gândesc și acționează în mod responsabil, reprezintă pentru noi cheia satisfacției clienților. Dorim să ne inspirăm clienții prin calitatea muncii noastre. Prevenirea erorilor are prioritate față de eliminarea erorilor. Stabilim de comun acord cu clientul standardul de calitate.

PROTEJAREA MEDIULUI

Considerăm că reglementările legale aplicabile companiei noastre sunt cerințe minime, dar ne străduim să le îmbunătățim în continuare. Pentru o protecție eficientă a mediului, avem nevoie de angajați dedicați și conștienți de mediu.

Managerii au o funcție de model în această privință. Ne vom informa angajații cu privire la proiectele și activitățile care au un impact asupra mediului.

EFICIENTA ENERGETICA
  • Promovarea eficienței energetice și a economiei de energie în toate domeniile
  • Înregistrarea și evaluarea sistematică a consumului de energie la nivelul întregii companii
  • Planificarea și punerea în aplicare a măsurilor de economisire a energiei